Murerarbejde

Vi bygger på kvalitet

Vi er en murervirksomhed, der bygger på kvalitet. Du kan derfor trygt kontakte os i forbindelse med det murerarbejde, du skal have udført. Vores medarbejdere bliver løbende efteruddannet, så vi kan tilbyde de nyeste teknikker og viden inden for vores branche. Vi har stort erfaring med murerarbejde og vi dækker Odense samt hele Fyn.

Planlægning

En god planlægning skal der til, hvis man ønsker at få et godt resultat. Inden vi igangsætter planlægningen på dit murerprojekt, vender vi altid dine ønsker, så vi kan tage højde for dem under planlægningen. Med erfaring inden for udførelse af totalentreprise ved vi, hvordan vi gør byggeprocessen lettere for dig, så du kommer så ugeneret igennem ombygningen.

Vi kan blandt andet udføre nedenstående punkter for dig:

–       Opmuring af vægge

–       Restaurering af murværk

–       Støbning af fundamenter

–       Opsætning af badeværelser

Større opgaver som ombygninger, nybygninger og tilbygninger er også noget vi gerne udfører for dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at drøfte dine ideer med kompetente håndværkere, er du altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Med hovedsæde i Odense servicerer vi murerarbejde på hele Fyn. Kontakt os og vores murere står klar med gode råd og realistiske løsningsforslag, så du i sidste ende bliver glad for det færdige resultat.