Flisearbejde

Fliser og Klinker i Odense og Fyn

Hvis du skal have lagt fliser eller klinker, så kan du trygt bruge os til din opgave. Murermester Brian Bertelsen ApS er nemlig specialist når det kommer til lægning af fliser og klinker – både inde og ude.

Klinker og Fliser som du kan være stolt af

Vi sætter en stor dyd ved at vores flisearbejde er mere end bare præsentabelt. Vi går altid efter, at når gæster ser vores arbejde ude hos vores kunder, at de så spørg ind til hvem der har lagt dem.

Vores gode ry og omdømme er det der gør, at vi udover at have kunder i lokalområdet i Odense, også kører på hele Fyn og laver flisearbejde.

Flisearbejde? Kontakt Murermester Brian Bertelsen i Odense

Vi sidder klar til dit opkald, og kan kort tid efter være på din adresse, og give et tilbud på flise eller klinkearbejde. Du kan ringe på +45 23 26 20 43 i dag.

Vi er placeret i Odense, men vi kører på hele Fyn inklusiv OdenseSvendborgFaaborg og Middelfart.

Indendørs flisearbejde

Du kan vist roligt sige, at flise-arbejde er vores speciale. Vi lægger så mange fliser, og på så mange forskellige overflader og underlag, at der ikke er den opgave vi kan løse.

Vi har stor erfaring med (men ikke begrænset til):

Som sagt, så har vi stor erfaringen med ovenstående flise- og klinkearbejde, men vi er ikke begrænset til de typer af flisearbejde. Har du et nybyg- eller renoveringsprojekt, som skal bruge fliser eller klinker, så kan du trygt kontakte os for en uforpligtende samtale eller tilbud.

Flisebelægning til prisen

Vi ser altid på opgaven inden vi giver en pris på belægning af fliser og klinker, og det er af den årsag, at vi gerne vil undgå misforståelser.

Som du kan forestille dig, så er det én ting at lægge fliser på et velforberedt og fladt underlag, men en anden ting at arbejde ude af niveau, på trapper, kantstene, omkring dæksler og kloakker eller måske har du en idé til et flisemønster.

Derfor ser vi altid opgave an inden vi kommer med en pris på lægning af fliser og klinker – på den måde undgår vi misforståelser, og vi samler kun på glade kunder!

Lægning af fliser ved nybyggeri og haveanlæg

Vi har stor erfaring med fliselægning ved både nybyggeri, haveanlæg og andre store anlægsopgaver. Du kan derfor trygt anvende vores ekspertise til at planlægge dit næste projekt. Vi har lavet utallige indkørsler, terrasser og stier, og ved kender fordelen og ulemperne ved de forskellige fliser og materialer.

Skal du vælge fliser eller klinker?

Det er forskellige arbejdsprocesser om man arbejder med fliser eller klinker, og der er forskel i opsætningen og selve flisearbejdet efter om det er klinker eller fliser, men det handler mest om formålet bag flisearbejdet.

Forskellen på fliser og klinker.

Fliser og klinker er termer som folk bare kaster ud, ellers er det noget de har fået fra indpakningen, men fliser og klinker er ikke altid det samme. Selvom både klinker og fliser fås i mange forskellige farver, størrelser, kvalitet og prisklasser.

Fliser

Klinker