Facaderenovering

Vi kan give dit hus et ansigtsløft

Facaden er det første man ser på et hus og kan give dine gæster eller kunder det forkerte indtryk af din virksomhed eller bolig. Vi kan hos Murermester Brian Bertelsen give dit hus et ansigtsløft, så du undgår et dårligt førstehåndsindtryk.

Vi har gennem årene udført mange forskellige typer facaderenoveringer, både på huse været udsat for sætningsskader, vanrøgt eller aldring. Når vi skal udføre renovering af facader står vi for:

–       Reetablering

–       Rensning

–       Reparation

Vi har udført ovenstående for både private og erhverv lige fra parcelhuse til beboelsesejendomme og kontorer. Uanset om du skal have udført større eller mindre renoveringer, kan vi udføre alt fra større udskiftninger af murværket og bygningsdele.

Håndværk du bemærker

Vi har hos Murermester Brian Bertelsen sans for detaljerne og kender til de nyeste teknikker inden for murerfaget. Du får derfor altid godt håndværk udført i høj kvalitet, hvis du kontakter os.

Har du spørgsmål til hvordan vi kan udføre din facaderenovering stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du har brug for en gennemgang af dit projekt, så du igen kan få en flot facade. Med adresse i Odense servicerer vi på hele Fyn.