Badeværelse

Få et nyt badeværelse i Odense og på hele Fyn

Går du med drømmen om et nyt badeværelse? Måske et nyt badeværelse i Odense eller andet sted på Fyn? Så har vi hos Murermester Brian Bertelsen mange års erfaring inden for mindre reparationer til helt store moderniseringer. Vi har altid fokus på funktion og æstetik, så du for et badeværelse der holder både med design og kvalitet.

Vi kan udføre dit badeværelsesprojekt som totalentreprise, så du slipper for al koordinering af håndværkere m.m. med en kontaktperson, bliver du løbende orienteret omkring projektets fremgang.

Sikre løsninger til dit badeværelse

Inden vi igangsætter arbejdet på dit badeværelse, sikrer vi os altid at forventningsafstemme med dig inden, så du bliver glad for det færdige resultat. Vi kommer altid med løsningsforslag som passer til dine ønsker og behov.

Når vi skal udføre større renoveringer af badeværelser eller ombygning af badeværelser, er der mange krav til materialerne. Eksempelvis er det vigtigt at overfladen i brusenichen, omkring badekarret og håndvasken er praktisk i forhold til vandet, eftersom det er her hvor vandpåvirkningen er størst.

Undgå fugt på dit badeværelse

Praktisk betyder det at man skal være ekstrem varsom med væggene op ad brusenichen, når det gælder renovering og implementering af nye badeværelsesfliser. Fliser er generelt ikke vandtætte, men vandafvisende, og derfor kan det på sigt skabe problemer med indtrængning af fugt, hvis ikke man er proaktiv. Derfor er det altafgørende at have en autoriseret murer, som har prøvet det før, som ved hvordan man vådrumssikre på den korrekte måde.

Vi har fokus på selv de mindste detaljer, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser løbende. Vi fokuserer på at levere arbejde i absolut højeste kvalitet gennem vores viden om alle typer af materialer og fliser, eksempelvis mosaiksten, granitsten, keramiske fliser mm. Udover vores viden om råmaterialerne adskiller vi os fra andre murere ved vores sammenspil mellem det æstetiske og det praktiske. Det bliver derfor en blanding mellem dine ønsker og behov, sammen med vores kreative og faglige kompetencer, der skal danne rammerne for dit nye badeværelse.

Pålidelig leverandør til dit nyt badeværelse

Leder du efter en kvalificeret og pålidelig leverandør, som har forstand på sit fagområde? Hos os er den faglige interesse, kunden og vores slutprodukt i højsædet, hvilket bl.a. har betydet flotte resultater og tilfredse kunder som følge. Vores lange erfaring gør vi er rustet til alle typer af badeværelsesprojekter store som små.

Nyt badeværelse? Brug os som din sparringspartner

Vælger du os som din leverandør til dit nye badeværelsesprojekt, er du garanteret kvalitetshåndværk, der overholder alle regler og krav. Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller snak omkring dit badeværelse.

Vi stræber efter at være så fleksible som muligt og med vores centrale placering på Fyn, er vi omstillingsparate, hvis du skulle have behovet for et par professionelle øjne på dit badeværelse.

Vi har altså adresse i Odense, men kører med glæde rundt på hele Fyn uanset størrelse på badeværelseprojektet. Vores smilende personale er altid klar til at yde sit bedste for dig.