Få et nyt badeværelse i Odense og på hele Fyn

Går du med drømmen om et nyt badeværelse? Måske et nyt badeværelse i Odense eller andet sted på Fyn? Så har vi hos Murermester Brian Bertelsen mange års erfaring inden for mindre reparationer til helt store moderniseringer. Vi har altid fokus på funktion og æstetik, så du for et badeværelse der holder både med design og kvalitet.

Vi kan udføre dit badeværelsesprojekt som totalentreprise, så du slipper for al koordinering af håndværkere m.m. med en kontaktperson bliver du løbende orienteret omkring projektets fremgang.

 

Sikre løsninger til dit badeværelse

Inden vi igangsætter arbejdet på dit badeværelse sikrer vi os altid at forventningsafstemme med dig inden, så du bliver glad for det færdige resultat. Vi kommer altid med løsningsforslag som passer til dine ønsker og behov.

Når vi skal udfører større renoveringer af badeværelser eller ombygning af badeværelser, er der mange krav til materialerne. Eksempelvis er det vigtigt at overfladen i brusenichen, omkring badekaret og håndvasken er praktisk i forhold til vandet, eftersom det er her hvor vandpåvirkningen er størst.

 

Vi kender alle reglerne

Vælger du os som din håndværker til dit badeværelsesprojekt, er du garanteret kvalitetshåndværk, der overholder alle regler og krav. Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller snak omkring dit badeværelse. Vi har adresse i Odense men kører gerne ud på hele Fyn.

badeværelse i odense, fyn

Læs her om murerarbejde

 

 

 

Nyt fra Facebook

Top